Abloom Barneklubb

Abloom Barneklubb.jpg
 
 

Hvem er vi, og hva står vi for? 

Abloom har startet opp Abloom Barneklubb som er for deg mellom 13 og 26 år. Den er åpen for alle, og har et ekstra fokus på inkludering av barn og unge med nedsatt funksjonsevne og de med minoritetsbakgrunn. Vårt verdiløfte: Alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal bli verdsatt, sett og hørt! 

Gjennom Abloom barneklubb ønsker vi å sysselsette og aktivisere barn og unge, så de kommer lettere inn i arbeid samt at de holder seg i aktivitet og får sosialisere. Barn og unge skal få lov til å jobbe flere timer i uken i ulike bedrifter, så de får erfaring og kunnskap fra næringslivet som de kan ta med videre i livet.

I tillegg til at barn og unge blir sysselsatt, så skal vi ha en åpen møteplass der ungdom får kommet i aktivitet og får sosialisere. Aktivitetene vi skal tilby er turer, deriblant piknik, skogstur, kino/filmtur, bowling, fisketur og andre flere andre utflukter. Vi vil også tilby leksehjelp for de som har behov for hjelp med skolearbeid, man kan spille spill, synge, danse, male og bygge lego. Disse aktivitetene er helt kostnadsfrie, og det er viktig for barn og unge å komme seg i aktivitet. Med dette ønsker vi alle sammen velkommen til klubben vår!