Back to All Events

Mini Abloom dag på Biblo Tøyen, Deichmanske bibliotek

  • Deichmanske bibliotek, Tøyen 28 Hagegata Oslo, Oslo, 0653 Norway (map)

Invitasjon til Abloom mini dag Biblo Tøyen, Deichmanske bibliotek

Mangfoldig deltakelse

Vi har med dette den glede å invitere deg/dere til mini Abloom dag. 

 Mini Abloom dag finner sted på Biblo Tøyen, Deichmanske bibliotek 02. september, fra kl 09:00 til kl 13:45. Dagen består av en underholding for barn, unge og voksne gjennom filmvisning, ansiktsmaling, trylle kunst show, workshops og leker og filmvisninger (se programmet i vedlegget).

Abloom er en filmfestival som legger vekt på inkludering, integrering og er åpen for alle. Vi inviterer spesielt barn og unge med funksjonsnedsettelser og alle skoler/barnehager i nærmiljøet til å bedre levekår, livskvaliteten og fremme sosial inkludering til barn, unge, og mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Programmet:
Velkomsttale
Underholdning
Filmvisninger

Workshop for skoler og barnehager

Abloom filmfestival ble kåret til vinner av Oslos bys kultur og kunstnerpris i mai 2015.

Om Abloom Filmfestival

Abloom er Norges eneste festival om og for minoriteter med funksjonsnedsettelser. Vår festival når ut til et publikum som ellers i liten grad deltar i det norske kulturlivet, nemlig førstegenerasjons innvandrere fra land utenfor Europa/Vesten og deres barn. Abloom er med andre ord en viktig integreringsarena. Abloom er drevet på frivillig basis og daglig leder er Faridah Shakoor. Vi henter filmer fra hele verden.

Jeg ser fram til et positivt svar innen 25.08.16.

Alle hendvendelser eller spørsmål angående påmelding sendes til post@abloom.no

 

Earlier Event: August 29
Infomøte om AFA prosjekt