Arbeid

Vi utvikler og produserer filmer og TV-bidrag på områdene dokumentar, animasjon, fiksjon og oppdragsfilm. Det inneholder både lang- og kortfilmer. Ser du etter oppdragsfilm? Har du en filmidé? Da bør du samarbeide med oss!

Våre internasjonale kontakter og vårt engasjement innenfor det multikulturelle samfunn gjør oss til en sterk samarbeidspartner I tillegg står vår internasjonal bakgrunn for gode kontakte til den internasjonale filmbransjen.

Dokumentar:  

“Gode historier. Ekte folk. Ekte følelser. Å lage en god dokumentar betyr å være nært på det som skjer. Vår visjon handler om å fortelle menneskers egne historier. Dette gjøres i en kreativ prosess sammen med de involverte, fra begynnelse til slutt.

Vårt kontaktnettverk og ambisjon gjør oss godt rustet til å ivareta enhver oppdragsgivers interesse. Vi er opptatt av å gjøre deg som oppdragsgiver fornøyd!

Send oss en kort beskrivelse om ønsket innhold, målgruppe, hvor filmen skal vises samt dato for ferdigstilling, og vi kommer til å ta kontakt med deg for å gi deg et godt tilbud! I den grad de ønsker blir oppdragsgiverne inkludert i produksjonsprosessen.