Back to All Events

20.NOV: Kick-off dagen for AFF (Abloom filmfestival 2016)

  • Filmens hus 16 Dronningens gate Oslo, Oslo, 0152 Norway (map)

Kick OFF for AFF (Abloom filmfestival 2016 som skal være 20.11.16, 13:00-16:00)

Dere kan glede dere til en Kick OFF dag for AFF 2016 med helgeprogrammet for familier på Barnas Cinemateket.

FACEBOOK EVENT

KICK-OFF ABLOOM FILMFESTIVAL
20.-26. november arrangeres Abloom filmfestival for femte gang, og i år er temaet venner. Sammen med festivalen arrangerer vi et kick-off 20. november. Få et gjensyn med Snehvit og de syv dvergene, hent et festivalprogram og bli med på gratis animasjonskurs. Ta gjerne med en venn!
Gratis for alle!
Velkommen til en spennede dag!
Animasjon er en aktivitet som passer fint for både små og store, og man trenger heller ikke spesielt med kunnskaper eller teknisk kompetanse for å prøve ut aktiviteten. Med andre ord er dette en lærerik, inspirerende og inkluderende aktivitet som kan passe for mange.

 

Earlier Event: October 13
Teatergruppe
Later Event: November 21
21. Nov: Barnehagensdag