Mini Abloom

Velkommen til Mini Abloom Stovner på Rommen skole den 26. april fra 10-14.

Velkommen til Mini Abloom Stovner på Rommen skole den 26. april fra 10-14.

Hva er Mini Abloom?

Mini Abloom er en Pop-up festival (drevet som pilotprosjekt siden 2015) arrangert av Abloom med fokus på barn og unge med funksjonshemminger og deres pårørende. Festivalen varer fra 1-2 dager og er en miniversjon av den årlige hovedfestivalen til Abloom i uke 47.

Hva gjør vi og hvem når vi?

Mini Abloom har fire år på rad invitert barnehagebarn, grunnskoleelever og pedagoger til temadager bestående av underholdning for barn gjennom filmvisning og andre morsomme aktiviteter. Hver Mini Abloom har et spesifikt tema som gjør at barn og unge får mer kunnskap og økt bevissthet om funksjonsnedsettelser. Dette skjer gjennom aktiviteter, moro og samtale.

I år blir det aktivitetsdag, da temaet for årets Mini Abloom er “Rett til deltakelse i organisert idrett”. Vi skal ha det moro, men samtidig lære hvordan alle kan få være med. Dette er fundamentale deler av arbeidet for Universell Utforming - som vi mener alle i Norge må bli bedre kjent med. Alt vi foretar oss i Mini Abloom har et fokus på tilgjengelighet og tilrettelegging for funksjonshemmede.

Mini Abloom 2018 på Rommen skole var en stor suksess!

Mini Abloom 2018 på Rommen skole var en stor suksess!

Les mer om Mini Abloom 2018 her

Vi håper dere føler at temaet og målet vårt er spennende for dere og deres elever: bli med! Vi vil at barn skal få en mer bevisst holdning til hvordan de kan aktivt bidra til at idrett og aktivitet blir utformet slik at flest mulig har tilgang. 

Mini Abloom Stovner 2019 er lagt opp som en aktivitetsdag - full av fysisk bevegelse og mange andre spennende ting. Flere detaljer om programmet vil bli publisert her på denne siden og på Facebook-arrangementet.

Håper vi ses Rommen skole!

Påmelding: http://www.abloom.no/registrering/

Gratis inngang! (Ja, det gjelder voksne og ungdommer også). For påmelding og kontakt: post@abloom.no

OBS! Skoleklasser må melde seg på, slik at vi kan vite omtrent hvor mange som kommer.

Vi serverer kaffe og te til de voksne og noe godt (uten sukker) til barna. Det er gode muligheter for å spise matpakken sin inne eller ute hvis det er fint vær.