#AFF2018

Velkommen til Abloom Filmfestival 2019!

Abloom ønsker deg velkommen til den åttende Abloom filmfestival fra 17.til 23.11.2019.

Tema 2019: “Tilgjengelighet og tilrettelegging: Rom for deltakelse.”

Ordfører Marianne Borgen, Prinsesse Märtha Louise og Abloom-leder Faridah S. Nabaggala på Abloom Filmfestival 2018. Bli med på 2019-festivalen i november!

Ordfører Marianne Borgen, Prinsesse Märtha Louise og Abloom-leder Faridah S. Nabaggala på Abloom Filmfestival 2018. Bli med på 2019-festivalen i november!

Like muligheter for deltakelse i arbeidsliv, utdanning og på sosiale og samfunnsarenaer har lenge vært en kampsak for folk med funksjonsnedsettelser. Det er ofte lite som skal til for at for eksempel en arbeidsplass skal være tilpasset folk med noen ekstra behov. Her er det viktig å få staten på banen både som aktiv tilrettelegger og som lovgiver og rettighetsgiver. Det er viktig at både private og statlig aktører blir bevisstgjort både ansvar og muligheter. De mulighetene som ligger i å gjøre flere arenaer tilgjengelige for folk med funksjonsnedsettelser, kan vanskelig overvurderes.

Hold deg oppdatert!

Verdens Kuleste dager på Tøyen, Filmenshus og Saga kino i Oslo. Vår visjon: Alle barn og unge med nedsatt funksjonsevne skal bli verdsatt, sett og hørt!

Via film, debatt, seminarer og andre arrangementer fortsetter Abloom Filmfestival å sette funksjonshemmede på dagsorden - uansett bakgrunn.

Meld deg på nå. 

Hva skjer på Abloom Filmfestival 2019?

17.november: Kick off for Abloom filmfestival 2019: Barneaktiviteter, lek og filmvisning

18. november: Barnehagedag for Abloom filmfestival 2019: Barneaktiviteter, lek og filmvisning

21. november: Fagkonferansen Saga kino 09:00-14:00  (Gratis): Foredrag, debatt, innlegg, film, erfaringsutveksling og «stand» Varm mat!

22. november: Barnas dag for Abloom filmfestival 2019: Barneaktiviteter, lek og filmvisning

22. november: Ungdomsdag for Abloom filmfestival 2019: Underholdning, debatt, filmvisninger, aktiviteter og konkurranser

23. november: Familiedag for Abloom filmfestival 2019: Barneaktiviteter, lek og filmvisning

Abloom er støttet av: